GIMP 2.6.11 Download


Za sve one koji vole GIMP, razvojni tim koji radi na tom projektu izbacio je novu stabilnu verziju GIMP 2.6.11.

Link za preuzimanje - GIMP 2.6.11


8 comments:

 1. DA LI SE PLACA OVAJ PROGRAM?

  ReplyDelete
 2. Ne, besplatan je.

  ReplyDelete
 3. Pozdrav
  sa vase stranice skinuo sam gimp verziju 2.6.11 ali kada sam je instalirao po defaultu pojavila se cirilica kao izabrani jezik. Jel moze nakako to da se promeni na Engleski?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prvo predložio bih ti da skineš zadnju verziju 2.8 , mnogo je bolja. Evo link gdje sam pisao o tome.
   http://gimptutoriali.blogspot.com/p/gimp-download.html

   A jezik se može promijeniti na engleski u kontrol panelu. Reci mi koji sistem koristiš pa da ti tačno objasnim kako ćeš to uraditi.

   Drugi način je da odeš u program files i obrišeš foldere za srpski jezik. Znači ideš na "Program files/GIMP 2/share/locale i u njemu obriši foldere sa oznakom sr , restartuj gimp i pokrenuće se na engleskom.

   Delete
  2. Hvala na odgovoru, ovo sa brisanjem foldera je uspesno odradilo posao.

   po vasem predlogu skinuo sam sa prilozenog linka novu verziju 2.8 ali javio se problem prilikom pokretanja instalacije. Naime instalacioni proces je obustavljen jer se trazi verzija windowsa XP SP2. Problem je u tome sto ja imam instalirani Win XP sa SP2 pa sad nisam siguran u cemu je problem?

   Inace da dodam da sam licno odusevljen sa materijalom na ovim stranicama
   stvarno fantastican posao.

   Delete
  3. Ne znam sta bi mogao biti problem. Mozda nebi bilo loše da skineš 32-bit portable verziju sa ovog sajta http://partha.com/. Ima link sa lijeve strane za download, pa probaj tu verziju jer nije potrebna instalacija.

   Hvala puno na lijepim riječima. Pohvale me uvijek podstiču da se trudim da poboljšam sadržaj. Biće sigurno još dosta korisnih i zanimljvih stvari.

   Delete
 4. Pozdrav
  Vidi se da si mnogo truda uložio za izradu ovih tutorijala.Odlični su i lako razumljivi.
  Interesujeme da li sve ovo može i u mintu kao i nadogradnje koje si ovde postavio..Imam instaliranu najnoviju verziju minta 13.Ako ne može gde mogu da nađem tutorijal.
  Hvala

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zahvaljujem!
   Moze sve, nebi trebalo da ima problema sa gimp 2.8 i mint 13, takođe i nadogradnje bi trebalo da rade, mada nisam probao.

   Delete

| Gimp Tutorial | Privacy Policy | Kontakt

Back to TOP   |